ww231022_1

 

6400-serien de Massey Ferguson de la marca, de la marca de fábrica de 6480 y de la marca de fábrica de la marca de fábrica de Perkins-motor- colombia y de la marca de fábrica de la akselafstand.

6400-serien de Massey Ferguson en el año 2003 med syv modeller and effekter from 90 and 155 hestekræfter i topmodellen 6480. Serien strakte sig over både fire-og seks-cylindrede modeller, hvor modelador de incendios havde fire cylindrede motorer og tre modeller var udstyret med Seks cylindrede motorer

I 2005 blev serien opdateret med nye Dyna-6-transmision med fire gruppegear og seks koblingsfrie gear i hver gruppe.

Ir a la página de inicio de 2007, que se encuentra en la parte superior de la página y que se encuentra en la parte inferior de la página. Detalle de la página web de la guía de la compra de massey Ferguson-traktorer i dag.

Den brugte Massey Ferguson 6480 antes del 2008 y el tiempo 7.149 timer. Traktoren er fijó hos Jysk Maskincenter y el levantamiento frontal, forakselaffjedring og kabineaffjedring.

I 2007 fik 6400-serien blandt andet en anden motorhjelm med y nyt diseño. Serien fik nye Perkins-motorer, som overholdte Tier 3-kravene, og selve opbygningen mellem frontlift og og og baggården blev også ændret.

Hvis man skulle have frontlift imágenes de stock libres de derechos en 2007, I 2007 de la parte delantera de la parte delantera del integrador delantero, som blev boltet på inde bag forakslen. Det betød blandt andet, en el traktoren fik hofte-detalje, som tillod forhjulene en dreje skarpere, og derved reducere venderadius

Høj komfort
Selve forakslen blev også ændret og den affjedret foraksel på serien blev ophængt y midten med ganske få smøresteder.

Faktisk sidder der kun en smørenippel til selen affjedringen på forakslen samt tre smørenipler til selva ophænget som er ført ud i siden af ​​forbroen, og derfor skal hombre ikke ned og kravle bajo traktoren para en smøre.

Den brugte traktor er desuden udstyret med førerhusaffjedring i form af luft. 6400-serien kan vælges med både elektriske og mekaniske fjernudtag, og den brugte traktor con el fuego mekaniske udtag, perro med en 110 l / min LS-pumpe.

Modelo de Større
Sideløbende med 6400-serien på fire-og seks-cylindrede Perkins-motorer, så præsenterede Massey Ferguson også i 2003 de la tienda modeller i 6400-serien med Sisu-motorer. Seria es un modificador con un medidor de 165 hasta 230 puntos de vida, y tiene un ojo de oro en un tramo, y un arco de 18 centímetros de longitud.

Den større serie en el año 2006 con un motor y una serie de serios en el verano de 2012, 6400-serien de serie en la serie 7400-serie de televisor de 7600-serios con medidores de Dyna-VT transmisor de Dyna-6.

Modelo de Niño con un coche de motor de 155 a 260 años de edad después de 7600 años de edad, sentarse en 2013, más de Massey Ferguson en un 6600-serien, som gik sobre el modelo de 135 a 185 años de edad después de fuego cylindre.

Derved blev 6400-serien delt i a grene, hvor 6600-serien erstattede de incendio cylindrede modeller og 7600-serien erstattede de seks cylindrede modeller. Begge serie blev udstyret med motor de Sisu-fabrikken i Finlandia, som siden har skiftet navn til Agco-Power.

Stærk transmisión
Dyna-6-transmissionen, som blev født sammen med 6400-serien en el meget stærk transmisión, som Massey Ferguson også benytter den dag i dag.

– Selve softwaren er blevet opdateret, men hardwaren er den samme y nye Massey Ferguson-traktorer, som i den brugte hovedperson y denne PowerFocus, fortaleza Massey Ferguson-montør Thomas Bønnerup de Jysk Maskincenter.

Han opfordrer kommende ejere af brugte Dyna-6-transmisorer til at prøvekøre traktoren inden køb og specielt prøve kørekoblingen af.

Først når traktoren blander varm, kan man märke, hvilken tilstand kørekoblingen er i. Hvis traktoren begynder en rulle lige så stille, når den står i neutro, kan der være bud efter nye koblingsplader. Hvis traktoren ruller det de la mente para el heller de la multitud para en el kalibrere koblingen, el forastero tiene og påpeger også vendegearet:

– Massey Ferguson-traktoreren har y vi rkelig blødt vendegear, og som chauffør har hombre mulighed para en stille vendegear i fuego trin efter hårdhed. Hvis traktoren kobler hårdt til y det blødeste trin, skal det kalibreres. Det plejer vi altid at gøre, når vi har traktorerne hasta el servicio.

Tjek kabineaffjedringen
Brujas traktorer har det med en tabe pusten, og hvis kabineaffjedringen taber pusten, går det væsentligt ud sobre førerkomforten.

– En dios ide er en sætte tænding på traktoren og bemærke, om kabineaffjedringen pumpes op. Gør den ikke det, kan der være en reparation gemt her, fortæller den østjyske montør.

Han muy bien orientado hacia el cielo y el cielo, para el hombre

  • CATEGORY